17 equips participen en el concurs d’escultures de neu del Pas de la Casa

Al llarg del cap de setmana les obres es podran veure a la plaça de l’Església i diumenge al migdia es coneixeran els diferents premis del certamen

Els equips han començat a treballar les seves obres.
Els equips han començat a treballar les seves obres. COMU ENCAMP

El Pas de la Casa ha viscut aquest divendres el tret de sortida d’una nova edició del concurs internacional d’escultures de neu. Al llarg del cap de setmana, fins a 17 equips prendran part del certamen, que ha omplert d’aquestes peculiars figures els carrers de la localitat fronterera, especialment la plaça de l’Església.

Enguany, l’esdeveniment gira al voltant de ‘Les grans dones de la història i les seves aportacions’. En total, hi ha 17 equips, entre andorrans i internacionals. Durant tot el cap de setmana esculpiran sobre neu les seves obres. Fins diumenge, la plaça de l’Església es convertirà en un gran taller a l’aire lliure on els visitants podran gaudir en directe de les diferents tècniques i del talent dels artistes.

L’entrega de premis tindrà lloc diumenge al migdia, a les 12.00 h., a la plaça de l’Església. Es guardonarà la primera, segona i tercera posició de les categories professionals i estudiants. També hi haurà una menció d’excel·lència d’Andorra, atorgada pel comú d’Encamp, i la d’excel·lència del públic, atorgada pel vot popular.

Comentaris

Trending