Pal-Arinsal tanca el període nadalenc amb 83.000 passatges venuts, un 26% més que la temporada passada

L’estació massanenca ha pogut mantenir el 100% de les instal·lacions obertes durant totes les festes i ha incrementat un 20% la facturació respecte del mateix tram del curs anterior

-
-
Vallnord–Pal Arinsal ha tancat amb prop de 83.000 passatges, un increment en ocupació del 26% en comparació amb la temporada passada, el període nadalenc. L’estació fa un balanç molt positiu atès que supera les previsions fixades, també a nivell de facturació, on ha experimentat un fort increment de la facturació. El bon temps i les bones condicions de neu han aconseguit que aquestes setmanes de Nadal fossin molt positives no només per l’estació sinó per al conjunt del país.

L’estació ha respectat les previsions quant a obertura, posant en marxa durant el període esmentat el 100% de les seves instal·lacions (pistes, remuntadors, activitats alternatives i restauració) però a la vegada, ha estat l’estació d’esquí amb més desnivell obert. Vallnord-Pal Arinsal va poder obrir La Capa, la pista que va dels 2500 metres fins als 1500 metres amb Marrades. Aquests resultats han estat valorats de forma positiva i favorables per part de l’estació. 

L’estació, segons remarca en un comunicat corporatiu, ha notat també un increment de facturació i ocupació en clients vianants que han buscat gaudir de la neu d’una altra manera. En total, la restauració ha vist un increment del 20% gràcies a l’obertura de tots els espais gastronòmics ubicats en els diferents sectors de l’estació. Però sobretot, nota un gran augment en les activitats alternatives. El 100% d’aquestes han estat disponibles durant tots els dies de Nadal i l’estació ha tancat amb un increment del 144%, una xifra molt positiva, ja que posa en relleu l’interès dels clients en poder gaudir de la neu amb família o amics. De totes les activitats alternatives disponibles, la més popular han estat les pistes de trineus, ubicades a Pal i a Arinsal. 

 

Comentaris

Trending