Pal-Arinsal es vol apuntar a la ‘moda’ d’atraccions singulars amb suport de capital privat

Ciutadans Compromesos es compromet a mantenir oberta l’estació deu mesos l’any inclòs el sector arinsalenc a partir del proper estiu

-
-
El proper comú de la Massana pretén instal·lar a l’estació de Pal-Arinsal una “activitat o una infraestructura nova, pionera, que aporti valor afegit” al conjunt del país i que sigui “singular”. Així ho ha assegurat la candidata a cònsol major de Ciutadans Compromesos (CC DA Liberals), Olga Molné, durant una visita a les instal·lacions de Pal juntament amb altres membres de la candidatura en el marc d’un dels actes de campanya.

Molné ha assegurat, però, que per poder dotar EMAP dels mitjans necessaris per impulsar la nova infraestructura caldrà l’aportació de capital privat, amb la qual cosa també caldrà iniciar una recerca en aquest sentit. El que es pretén instal·lar probablement a Pal serà un giny tipus Tobotronc o similar però del qual no n’hi hagi cap exemplar al Principat.

Tanmateix, la cap de llista de la única candidatura que es presenta a la Massana ha afirmar que la voluntat comunal és de mantenir “l’estació oberta deu mesos l’any”. I no només en el cas de Pal, sinó que també, a partir de l’estiu que ve, al sector d’Arinsal, atès que es volen posar en marxa tot un seguit d’activitats per tal que el cantó ‘arinsalenc’ també estigui en funcionament pràcticament tot l’any.

Comentaris

Trending