Pagesos i fabricants posposen la recollida i classificació de la collita de tabac de l’any passat

El trasllat del producte assecat durant l’hivern s’hauria d’haver lliurat entre el 20 i el 30 d’abril a la Borda Mateu

-
-
Pagesos i fabricants de tabac han decidit ajornar, fins que les condicions sanitàries ho permetin, la recollida i classificació de la collita de l’any passat, que estava prevista per a final del mes d’abril. En un comunicat emès per l’Associació de Pagesos i Ramaders (ARPA), es deixa clar que la decisió és una “mesura excepcional” producte de l’emergència global derivada de la crisi del coronavirus.

Els pagesos afirmen que la responsabilitat amb la que s’ha d’afrontar la situació del Covid-19 i “l’obligació de seguir les recomanacions del Govern per garantir la seva contenció i evitar una afectació poblacional més greu” han portat a les dues associacions, en referència a l’ARPA i també a la de fabricants i productors (AFPTA) a ajornar “el lliurament de les etiquetes i els fulls de venda del tabac, així com la pròpia recollida de la collita, fins el moment que la situació permeti desenvolupar aquestes accions amb totals garanties sanitàries”.

En la comunicació s’hi afirma també que tant aviat com es recuperi la normalitat es notificarà “la sistemàtica a seguir, que no dubteu serà concebuda per ser desenvolupada en les millors condicions possibles donats tots els condicionants”. Alhora, demanen que tothom sigui el màxim de responsable “per fer front al repte sanitari al que ens veiem enfrontats”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending