Ordino Arcalís preveu obrir aquest cap de setmana i durant tot el Nadal el 100% de l’estació 

L’equip de terreny posarà en marxa els remuntadors de freeride de Feixans i Creussans si les condicions meteorològiques ho permeten

-
-
L’estació d’Ordino Arcalís preveu obrir aquest cap de setmana i ja durant totes les festes de Nadal el 100% de les pistes i dels remuntadors. L’equip de terreny, segons els responsables del camp de neu, ha treballat intensament durant els últims dies per tenir condicionats tots els traçats de l’estació, incloent-hi els remuntadors que donen accés a les àrees de freeride. 

D’aquesta manera, si les condicions ho permeten, i sempre pendents de la meteorologia, al llarg de la setmana s’obriran progressivament tots els ginys i les pistes, per tal que a partir de dissabte els esquiadors trobin el màxim percentatge de domini obert. Les cotes de neu oscil·len entre els 50 cm i els 90 cm de neu pols-dura. A més, s’ha previst un seguit d’activitats per als més petits: el Pare Noel esquiarà i volarà en speedride per l’estació i es trobarà amb els infants, que podran fer tallers a Els Planells. 

El teleesquí de Feixans serà operatiu des d’aquest dissabte, mentre que l’obertura del telecadira de Creussans requerirà una maniobra més complexa, ja que per la seva obertura està condicionada per la meteorologia. No obstant això, des de l’estació es destinaran tots els recursos necessaris per fer possible l’obertura. Pel que fa a les pistes, es preveu la disponibilitat de la totalitat d’aquestes, incloent-hi les que encara no s’havien pogut condicionar fins ara: les pistes negres. De fet, aquest dimarts ja s’ha pogut obrir la Portella d’Arcalís.

Comentaris

Trending