Objectiu Comú denuncia que les ‘adjudicacions exprés’ del comú de Canillo “hipotequen” el proper mandat

La formació que lideren Albert Torres i Dolors Cabot creu que els encàrrecs per fer un aparcament a Ransol o per remodelar l’edifici del telecabina “anul·len” la capacitat d’inversió

-
-
Les darreres adjudicacions decidides pel comú de Canillo treuen de polleguera els candidats d’Objectiu Comú. Fonamentalment perquè han estat fetes a corre-cuita, en ple període electoral i perquè suposen un nivell d’inversió que va més enllà d’aquest exercici concret i amb la qual cosa deixarà “el futur equip comunal amb una hipoteca considerable i amb una manca clara de moviment per al desenvolupament d’altres projectes”.

Objectiu Comú es mostra “sorprès” i “gairebé indignat” amb el fet que en la darrera sessió comunal, el 4 de desembre, s’acordessin tot un seguit de noves adjudicacions -com ara la construcció d’un nou aparcament a Ransol o la remodelació de l’edifici del telecabina amb l’objectiu que pugui acollir el Museu de la Moto o el Museu Galobardes- que suposen una despesa global d’uns 4.800.000 euros que van més enllà, òbviament, d’aquest 2019. Si aquests diners “s’hi sumen les recents adjudicacions dels ponts tibetans, per un valor de 2.600.000 euros, tot plegat suma gairebé 7,5 milions” que comportaran que “la capacitat d’inversió, el proper mandat, s’haurà minvat a l’extrem o serà nul·la”.

La candidatura alternativa liderada per Albert Torres i Dolors Cabot lamenten que les adjudicacions exprés, “fetes a corre-cuita en els darrers dies i setmanes, adquireixen un clar to electoralista i partidista”. En aquest sentit, Objectiu Comú lamenta “aquest tipus d'actuacions per part del comú demòcrata, fent un ús dels recursos públic poc estètic i amb un aparent interès per pretendre fer bolcar la balança cap al seu costat i treure'n un suposat rendiment polític”. Per tant, la formació de nova creació "no entenem, ni aprovem, aquestes maneres de fer, i apel·lem a que els ciutadans de la parròquia facin una lectura  justa i intel·ligent del que suposa aquesta febre d'adjudicacions en plena campanya electoral”.

 

Comentaris (4)

Trending