Objectiu Comú denuncia la “deixadesa” i el “nul manteniment” del mur d’escalada i la cascada de Moles

El candidat de la candidatura alternativa canillenca Miquel Naudí considera que s’esta fent un important “mal a l’oferta turística i esportiva de la parròquia”

Comentaris

-
-
La candidatura alternativa canillenca Objectiu Comú lamenta la “deixadesa” de què són víctima tant el mur d’escalada com la cascada de Moles. Membres de la llista han visitat aquest dimecres els dos espais, el deteriorament dels quals, segons el número sis de la candidatura encapçalada per Albert Torres i Dolors Cabot, Miquel Naudí, causa “un mal per l'oferta turística i esportiva de la parròquia”.

Els membres de la candidatura canillenca han pogut constatar el mal estat d'ambdós punts d'interès turístic i esportiu. "És evident que el pas del temps i les inclemències meteorològiques han anat fent mal a les dos instal·lacions, però el que realment sap greu és la deixadesa amb que s'ha tractat el tema per part de qui és competència”, ha explicat Naudí.

"La manifesta manca de manteniment en el cas del mur d'escalada i la poca o nul·la actuació sobre els danys que va causar l'esllavissada a la cascada de Moles, tenen aquests dos punts d'interès de la parròquia completament inutilitzats”, ha lamentat el número sis d’Objectiu Comú. La intenció de la formació és provocar que es duguin a terme els treballs de restauració, de seguretat i de millora de totes dues instal·lacions, i que es puguin tornar a oferir al visitant alhora que puguin ser gaudides i utilitzades per la gent del país, atès que es considera l'escalada com una activitat de moda i en creixement.

Comentaris (3)

Trending