Objectiu Comú constata a Soldeu que la ciutadania “vol ser escoltada”

Integrants de la candidatura liderada per Albert Torres i Dolors Cabot debaten punts del programa amb els veïns del poble turístic per excel·lència de Canillo

-
-
Els integrants d’Objectiu Comú han pogut constatar a Soldeu que la ciutadania tenia ganes de poder escoltar altres visions i aportacions programàtiques, polítiques, diferents a les que han liderat la corporació canillenca els darrers anys. Els candidats de la candidatura encapçalada per Albert Torres i Dolors Cabot han compartit una bona estona amb aquells que han volgut assistir a un acte obert i sense un guió preestablert.

La trobada s'ha dut a terme en un conegut hotel del poble i ha congregat un nombrós grup de persones, interessades en conèixer el nou projecte polític i opció política, presentat després de vuit anys de mandat monocolor demòcrata. Els membres de la candidatura Objectiu Comú han exposat i han debatut amb els presents els seus punts de programa, especialment els relatius a iniciatives turístiques, de reactivació econòmica, d'habitatge i embelliment.

Els presents també han aportat idees i punts de vista propis als candidats. Les aportacions “han estat recollides i ben apuntades, ja que Objectiu Comú te com a vocació escoltar la gent i sumar idees”. La reunió ha estat animada i participativa, amb diverses intervencions dels presents i intercanvi d'idees. En finalitzar, els candidats d'Objectiu Comú coincidien en apuntar "l'èxit de la trobada, especialment per la qualitat de l'intercanvi d'idees i la participació de la gent. El ciutadà vol saber, vol participar i vol ser escoltat. Es nota que tot això calia".

Comentaris

Trending