Valira Seguretat s’encarregarà de la vigilància dels partits de la Federació Andorrana de Futbol

L’empresa i l’entitat esportiva han signat un contracte per quatre anys prorrogable

Uniforme de Valira Seguretat.
Uniforme de Valira Seguretat. valira seguretat

L’empresa Valira Seguretat serà l’encarregada de realitzar les vigilàncies presencials durant els partits de la nova temporada de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), i patrocinarà la Copa Constitució.

 

Els partits que cobrirà l’empresa són els corresponents a la Lliga Nacional de futbol 11, la Lliga Nacional de futbol sala, els de la selecció absoluta masculina, la selecció absoluta femenina, la selecció sub-21 masculina, la Supercopa de futbol 11 i la Copa Canut de futbol sala. A més, seran també patrocinadors de la Copa Constitució. El contracte entre Valira Seguretat i la FAF es va signar el passat 1 d’agost i és per quatre anys prorrogable.

D’aquesta manera, Valira Seguretat es converteix en l’única empresa de seguretat que durà a terme en exclusiva la vigilància dels partits de futbol al país. Aquest no és l’únic contracte vigent de l’empresa amb el món del fútbol, ja que també té signat, des de fa 3 anys un acord amb el l’FC Andorra, per garantir la seguretat dels matxs.

En funcionament des del 1963, Valira Seguretat acumula molta experiència i coneixements en el sector de la seguretat a Andorra. Disposa d’un equip de professionals de la seguretat altament qualificats i de les eines tecnològiques més avançades, per oferir un servei Prèmium a tots els seus clients.

Valira Seguretat (telèfon 810 810) disposa des del proppassat 5 de juliol de la certificació ISO 9001:2015 (Sistema de gestió de la qualitat).

 

Comentaris

Trending