El Talaia Plaza EcoResort Begur obre les reserves per a celebracions i esdeveniments

[Publireportatge] Ofereix, amb tot el seu entorn, espais únics per a cada ocasió, amb espais adaptables amb immillorables vistes al mar i a la natura, i múltiples possibilitats gastronòmiques

Comentaris

taula ecoresort talaia
taula ecoresort talaia

El Talaia Plaza EcoResort Begur obre les reserves per a celebracions -bodes, batejos i comunions-, i per a tot tipus d'esdeveniments. L'establiment ofereix, amb tot el seu entorn, espais únics per a cada ocasió, amb espais adaptables amb immillorables vistes al mar i a la natura, i múltiples possibilitats gastronòmiques en el moment de preparar el menú. Les dimensions del recinte permeten acollir un gran nombre d'assistents.

Tant si es tracta d’un casament, d’aniversaris o d’un esdeveniment corporatiu, l'EcoResort compta amb un equip compromès per garantir que aquesta ocasió especial es converteixi en un dia inoblidable. Entre els espais que es posen a disposició dels assistents hi ha La Pedrera, una àmplia zona verda amb vistes al mar. La zona de la piscina és perfecta per a un còctel mentre que el restaurant disposa d'una terrassa amb vistes panoràmiques.

L'establiment hoteler inicia la temporada aquest mes de maig amb moltes novetats i nous paquets. Proposa observacions astronòmiques, tallers wellness, una zona de jocs infantils i un gimnàs a l’aire lliure. Pel que fa a les experiències incorpora la de 'wellness' i la de golf. El resort disposa de 104 allotjaments construïts amb materials ecològics, amb unes vistes impressionants al mar i a la pineda.

Es va construir amb un fort compromís mediambiental i amb l'objectiu d'oferir a l'hoste una experiència vacacional alternativa, responsable i sostenible sense renunciar a les comoditats habituals. L'aposta ferma cap a la qualitat i l'atenció al detall són senyes d'identitat que estan sempre presents en l'atmosfera del resort.

El Talaia Plaza EcoResort es troba al cor de l’Empordà, al poble de Begur i a la carretera de la cala de Sa Riera, un dels espais més idíl·lics de la Costa Brava. És la platja de sorra més gran -i, per tant, la més turística- del municipi de Begur.  Rep el seu nom d'un torrent que divideix la platja en dues meitats. Com en d'altres topònims de la Costa Brava -com ara Sa Tuna-, s'ha conservat l'article salat al seu nom. Limita al sud amb la reserva marítima de ses Negres i el cap sa Sal; i al nord, amb la cala nudista de l'Illa Roja. La platja de Sa Riera té la bandera blava de qualitat.

Comentaris

Trending