Neu

Grandvalira i Arcalís ajornen ‘sine die’ l’obertura

El domini esquiable explica a les xarxes que es posposa la posada en marxa “a l’espera de les decisions que prenguin les autoritats la setmana vinent”

Comentaris

Una pista de Grandvalira.
Una pista de Grandvalira. Grandvalira

Grandvalira posposa la data d’obertura, mateix postura que Ordino-Arcalís. A través de les xarxes socials, els dos dominis esquiables han explicat que adopten la decisió a l’espera de “les decisions que prenguin les autoritats la setmana vinent”. Per tant, per ara les pistes romandran tancades ‘sine die’ a l’espera de com evolucionen els esdeveniments.

L’avís s’ha fet amb un missatge a les diferents xarxes socials. En ell -gairebé idèntic en els dos casos, Grandvalira, per una banda, i Arcalís per l'altra, expliquen que “posposem la data d’obertura a l’espera de les decisions que prenguin les autoritats durant la setmana vinent”. Per tant, ni el 4 ni el 19 de desembre són, ara per ara, dies vàlids per la represa de l’activitat al domini. De fet, no es marca cap nova data. Tot queda ‘sine die’. Es vol esperar a veure com s’acaba vehiculant un possible retard de l’inici de la temporada d’hivern a tota Europa, tal com reclamen des de França, Alemanya o Itàlia.

En el missatge, escrit en diversos idiomes, es deixa clar que “sabem que teniu moltes ganes d’estar a aquí i nosaltres estem desitjant gaudir de l’esquí amb tots vosaltres”. També s’assegura que “quan tinguem més informació, sereu els primers a saber-ho”.

Comentaris (5)

Trending