Neu

Canvis en el transport escolar i crida a ser previsors davant la nevada que s’espera aquest dimarts

El Servei meteorològic ha activat un avís groc per neu previst per aquest dilluns a la nit i durant el dimarts i s’espera que l’afectació sigui a tot el territori, amb una cota de neu fins als 1.000 metres amb gruixos d’1 a 3 centímetres

Comentaris

Una imatge d'Ordino; la neu ja ha fet acte de presència en diversos indrets del país aquest dilluns de matinada.
Una imatge d'Ordino; la neu ja ha fet acte de presència en diversos indrets del país aquest dilluns de matinada. A. M.

La nevada que es preveu, de forma global a tot el país, a partir d’aquesta nit i durant tot el dia de demà ha portat diversos departaments de l’administració a prendre mesures. D’una banda, el servei de transport escolar patirà canvis i es reforçaran les línies. Moltes, però, s’avançaran. També es fa una crida generalitzada a ser previsors i a evitar tant com sigui possible a circular amb vehicle per l’interior del Principat.

El Servei meteorològic ha activat un avís groc per neu previst per aquest dilluns a la nit i durant el dimarts. S’espera que l’afectació sigui a tot el territori amb una cota de neu fins als 1.000 metres amb gruixos d’un a tres centímetres. Davant la previsió de nevades generalitzades a tot el país, s’ha decidit, de cara a demà, dimarts 22 de novembre, al matí, desdoblar algunes línies del transport escolar, així com modificar alguns horaris per avançar-los lleugerament. Les famílies dels escolars els quals estiguin afectats pels canvis rebran la informació via sms.

A més a més, ja s’ha dit, els departaments de Protecció Civil i de Mobilitat recomanen la població poder anticipar el desplaçament o directament, si és possible, fer teletreball. Així mateix, també es recomana a la població compartir el vehicle o utilitzar el transport públic i evitar qualsevol desplaçament que sigui innecessari, per tal d'evitar saturar la xarxa viària. En cas d’utilitzar el vehicle particular es recorda a la ciutadania que cal portar- lo degudament equipat.

Els departaments del Govern pertinents, servei meteorològic, Protecció Civil, Mobilitat, COEX i els cossos especials en general continuen atents a l'evolució de les previsions meteorològiques així com a l'assistència i manteniment de la xarxa viària. descar

Comentaris (8)

Trending