Movem Ordino vol centralitzar tots els magatzems del servei de manteniment en un únic espai

Víctor Iriarte, número 6 de la llista, posa en relleu que els actuals espais “són petits i obsolets”, a més d’estar repartits per la parròquia, fet que dificulta la tasca

Iriarte, atén els periodistes.
Iriarte, atén els periodistes.

Movem Ordino vol apostar per una “parròquia més neta i endreçada”. Des de la formació s’ha posat en relleu que això passa per valorar més el servei de manteniment del comú, fet que no ha succeït els darrers anys. A més, es vol millorar els espais del departament, que ara mateix són “petits i obsolets”.

Així, el numero 6 de la llista, Víctor Iriarte, ha apuntat que el servei “no ha estat prou valorat o escoltat, i se li ha de donar la importància que té”. El candidat ha insistit en la importància del departament que, ha recordat, és essencial “per qualsevol acte que es pugui fer a la parròquia”.

Així, ha posat en relleu que es tracta d’un servei transversal, que s’ha de coordinar amb la resta de departaments i, per això, cal que la informació flueixi entre ells, cosa que no sempre ha funcionat, fet que ha causat alguns problemes i conflictes. En aquest sentit, des de Movem Ordino es comprometen a “marcar protocols de treball perquè no hi hagi problemes entre departaments i la feina funcioni i això reverteixi en el ciutadà”.

De fet, s’apunta que es vol millorar encara més el funcionament i per això s’estudiarà la construcció d’un edifici per al departament, ja que “ara tenen molts espais per tota la parròquia”, cosa que dificulta el treball, a part de les pèrdues de temps que comporta, tal com ha recordat Iriarte. A més, Movem Ordino es compromet a celebrar reunions veïnals en els diferents nuclis urbans “per conèixer el parer dels ciutadans” i detectar possibles mancances i propostes de millora.

En aquest apartat, Iriarte ha exposat que es volen “continuar canviant l’enllumenat perquè sigui més sostenible, però hi ha punts negres que volem eliminar”, de la mateixa manera que hi ha trams de voravies per fer. Igualment, ha revelat que “hem tingut inputs que apunten que el protocol de treta de neu no seria el més adient”.

Comentaris

Trending