Movem Ordino proposa convertir l’Hotel Casamanya en centre cívic i residència per a la gent gran

-
-
La candidatura de Movem Ordino ha presentat aquest dijous el seu projecte per l’Hotel Casamanya: un centre cívic i residència per a la gent gran alhora. La candidata a cònsol major, Sandra Tudó, ha exposat que “hem de trobar una solució a l’Hotel Casamanya, hem de donar-li una resposta al poble i el poble ha de decidir què vol”, i, a més, cal que la solució tingui “el consens del quart i del Departament de Patrimoni” del Govern. Per a Movem Ordino, una bona solució de consens seria convertir-lo en centre cívic i residència per a la gent gran.

Sandra Tudó ha explicat que a les plantes superiors es faria la residència perquè aquelles persones grans que “estiguin soles a casa i vulguin viure amb d’altra gent i en comunitat” puguin fer-ho, “una residència activa i que doni la millor qualitat de vida possible”.

A les parts baixes de l’edifici es faria el centre cívic, que “aportaria la part cultural i intergeneracional i de lligams entre tots per donar-li més carisma a la nostra parròquia”, ha manifestat la candidata a cònsol major. A més, s’hauria de restaurar la façana, “que és l’entrada de la nostra parròquia”, ha opinat.

D’altra banda, i en resposta a l’informe d’Acció Feminista d’Andorra, Tudó ha insistit que “volem treballar per una parròquia per a tothom”, i això inclou vetllar perquè no hi hagi diferències de gènere. En aquest sentit, ha manifestat que “no volem diferències de gènere, volem que la parròquia sigui unànime en les qüestions de gènere”.

En relació a la reunió de poble d'aquest dijous, Tudó ha explicat que es presentaran els punts més importants del programa de Movem Ordino, que espera que el debat sigui “actiu i amb confiança amb la gent del poble per poder respondre a tothom” i ha expressat el desig que “la gent estigui orgullosa de la seva parròquia”.

 

Comentaris

Trending