Mortés avança que hi ha fins a deu propostes diferents per donar un ús a Casa Rossell el proper mandat

El candidat d'En Comú per Ordino diu que ha arribat el moment perquè l'edifici tingui un ús i una viablitat

Serracanta, Rabadà, Mortés i Escabrós a la Casa Rossell d'Ordino.
Serracanta, Rabadà, Mortés i Escabrós a la Casa Rossell d'Ordino.
La històrica Casa Rossell ha estat l’escenari escollit per a l’acte d’En Comú per Ordino d’aquest dissabte. Un edifici emblemàtic per al poble i al que, els darrers quatre anys, el Govern hi ha fet una “important inversió” de rehabilitació, tal com ha destacat el cap de llista i candidat a cònsol major, Josep Àngel Mortés

 S’ha millorat l’exterior, la capella i la il·luminació, entre d’altres. A partir d’aquí i segons Mortés ha arribat el moment de “donar un ús i viabilitat” a Casa Rossell, perquè “aporti valor afegit per a la parròquia”. En aquest sentit, ha avançat que s’ha treballat conjuntament amb el Govern i Actua per tirar endavant un projecte durant el pròxim mandat.

Hi ha fins a 10 propostes sobre la taula, que “s’han valorat, puntuat i analitzat per veure quina és la més adient per a la parròquia”. Estan relacionades amb diferents àmbits, no només amb la cultura, ha informat l’actual cònsol.

A l’acte, Mortés ha estat acompanyat pel número 6 de la candidatura, Jordi Serracanta, la número 9, Meritxell Rabadà, i el número 10, Antoni Escabrós.

Comentaris

Trending