El MoraBanc desapareix en l'últim quart a Màlaga i es queda sense opcions al Top-16 de l'Eurocup

Un parcial de 20-7 condemna l'equip d'Ibon Navarro i el porta a la quarta derrota consecutiva

Musli intenta taponar l'entrada de Fernández-
El MoraBanc s'ha quedat sense opcions al Top-16 de l'Eurocup després d'un darrer quart per oblidar a la pista de l'Unicaja. Un parcial de 20-7 ha suposat la quarta derrota consecutiva en un partit on els andorrans han tingut opcions gràcies als triples. Les pèrdues de pilota, les errades en els tirs lliures i uns minuts finals horribles han acabat amb l'eliminació europea.

El MoraBanc arribava a Màlaga obligat a guanyar per continuar tenint possibilitats al Top-16 de l'Eurocup. Ho feia en una pista que acollirà la pròxima edició de la Copa. No han comemçat bé les coses ja que l'Unicaja s'ha posat per davant en el marcador. Ibon Navarro s'ha vist obligat a moure la banqueta. L'entrada de Jelinek, Pérez i Todorovic ha donat una mica d'aire i poder tancar el quart amb 21-15.

L'Unicaja encistellava fàcil aprofitant les facilitats defensives i els triples de Todorovic mantenien el MoraBanc en el partit. La millor notícia era que tot i el mal partit, les pèrdues de pilota i les errades en els tirs lliures se'n podien anar al descans perdent d'un punt (43-42) i fins i tot posar-se per davant en el marcador per primer cop en el partit (50-51) en un tercer quart de despropòsits i d'errades per una i altra banda.

El que va treure més profit d'aquesta situació va ser el MoraBanc que amb un triple de Senglin es posava en un 52-56 amb un Tyson Pérez encertat en defensa i hàbil en el robatori de pilotes. La defensa andorrana s'havia posat les piles. Com va fer l'Unicaja a l'inici del darrer quart, la qual cosa va provocar que els quatre primers atacs del MoraBanc acabessin sense cistella i que l'Unicaja fes un parcial de 8-0. Els andorrans perdien els papers. Espesos, per no dir desastrosos, en atac i vulnerables en defensa (70-63). Un triple de Walker donava esperançes i el MoraBanc es posava quatre punts per sota a falta de quatre minuts. Ha estat, però, un miratge i l'Unicaja s'ha acabat passejant.