Mor Melània Zamora, mare del cap de Govern

L'empresària, de 66 anys, dirigia Perfumeries Júlia juntament amb les seves germanes Anna Maria i Immaculada

Mèlania Zamora estava al front, amb les seves germanes, de l'empresa Perfumeria Júlia.
Mèlania Zamora estava al front, amb les seves germanes, de l'empresa Perfumeria Júlia.
Melània Zamora Bonet, empresària i mare de l'actual cap de Govern, Xavier Espot, ha mort aquesta nit passada. La finada, de 66 anys, dirigia amb les seves germanes Anna Maria i Immaculada l'empresa Perfumeries Júlia. La vetlla tindrà lloc aquesta tarda al tanatori del carrer Prat de la Creu de les 16 a les 21 hores i demà al matí de 10 a 13 hores. L'enterrament es farà demà a les 16 hores a Escaldes-Engordany.

La mort  de Melània Zamora, mare del cap de Govern Xavier Espot,  s'ha produït la nit passada després d'una llarga i dolorosa malaltia que ha tingut molts alts i baixos. Els darrers dies, però, l'estat de salut de l'empresària s'havia deteriorat molt i Espot ja no es va desplaçar dimarts a Tolosa on tenia previst encapçalar la delegació andorrana que es va reunir amb el prefecta de l'Occitània.

Zamora dirigia amb les seves germanes Anna Maria i Immaculada l'empresa familiar Perfumeries Júlia, que havia fundat la seva mare, Júlia Bonet, que va saber posar en marxa el seu negoci el 1939, amb només 17 anys, malgrat les adversitats de l'època. El negoci va anar creixent i el 19 de febrer del 1999 van obrir el primer establiment a Espanya. Aquell comptaven ja amb quinze perfumeries a Andorra i ja era líder en el mercat andorrà en distribució de perfumeria i cosmètica selectiva, un referent de qualitat per a proveïdors i clients i, a més, la primera i la segona generació ja estaven integrades en el grup directiu.

La vetlla es farà aquesta tarda, de les 16 a les 21 hores, i demà al matí de 10 a 13 hores a les sales del carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella. L'enterrament tindrà lloc demà a les 16 hores a l'església de Sant Pere Màrtir d'Escaldes-Engordany. 

 

Comentaris (2)

Trending