Mor l’home que estant en fase terminal havia contret el coronavirus

Tenia 88 anys i estava ingressat en una planta ordinària d’aïllament a l’hospital perquè el seu estat no permetia ni ventilació mecànica ni cap altra tècnica

-
-

L’home que estava ingressat en una planta d’aïllament ordinari a l’hospital, i que patint una malaltia en fase terminal havia contret el coronavirus, ha mort aquest matí. Tenia 88 anys i nombroses patologies que res tenien a veure amb el Covid-19 quan el va contraure. És la primera persona que mort al Principat amb coronavirus però no a causa de la infecció pandèmica.

Fa uns dies que havia ingressat al centre hospitalari però ni tan sols se’l podia ventilar mecànicament atès que això era perjudicial per altres patologies que presentava. La seva situació des del primer moment era molt crítica i, malauradament, el desenllaç previsible. Fa una setmana que va morir a l’hospital de Sant Pau, a Barcelona, un esquiador madrileny que va patir un infart mentre estava a les pistes del Pas de la Casa. Les proves que li van fer al centre sanitari català també van evidenciar que havia contret el Covid-19, però d’entrada la seva mort es va deure a complicacions derivades de la falla cardíaca.

L'home que avui ha traspassat estava rebent els darrers dies un tractament pal·liatiu perquè patís el mínim possible en el que ja es considerava, malauradament, la recta final de la seva vida. Seguint els protocols establerts, segons fonts sanitàries, avui mateix serà incinerat. Tot el procés es farà seguint les limitacions i restriccions instaurades a l'efecte.

Comentaris (7)

Trending