Operació tornada amb més de 10.000 vehicles sortint del país

La gran majoria ho fan per la frontera del riu Runer tot i que no hi hagut retencions importants

Trànsit dens en sentit sud aquest dilluns al matí a Sant Julià de Lòria.
Trànsit dens en sentit sud aquest dilluns al matí a Sant Julià de Lòria. B. N.

Més de 10.000 vehicles han sortit fins a les quatre de la tarda d'aquest dilluns per les dues fronteres, un 85% per la del riu Runer. Hi ha hagut retencions en sentit dus per la frontera hispanoandorrana. S'han iniciat a partir de les deu del matí   a la mateixa hora que diumenge. El trànsit ha estat molt intens durant aquests dies de Setmana Santa però no s'ha registrat grans retencions.

La presència de dos carrils en sentit sud per travessar el centre de Sant Julià de Lòria ha fet que, pel moment, les retencions no vagin més enllà del darrer quilòmetre fins a la frontera del Riu Runer. Aquest diumenge ja hi va haver una important sortida de vehicles. També es preveu que a partir del vespre hi hagi retencions d'entrada i en sentit nord fins a Sant Julià de Lòria.

Mobilitat fara balanç aquest dimarts de l'operatiu de trànsit de Setmana Santa i les xifres indiquen que s'acostaran força a les previstes. El dies amb més afluència van ser dijous i dissabte, el dia també que van entrar més vehicles per la frontera del Baladrà.  

Comentaris

Trending