La prova pilot del doble carril en sentit nord al centre de Sant Julià fa més fluid el trànsit

Mobilitat ha posat en marxa l'experiència aquest dissabte, i tot i les retencions des de la Seu d'Urgell no hi ha hagut cues a la parròquia

El doble carril en sentit nord amb poc trànsit a les dotze del migdia d'aquest dissabte.
El doble carril en sentit nord amb poc trànsit a les dotze del migdia d'aquest dissabte. Altaveu

El dispositiu especial que ha de permetre ajudar a descongestionar l’entrada al país per creuar el centre de Sant Julià de Lòria ha fet més fluït el trànsit tot i el gran volum de vehicles que han entrat al país des de la N-145. Aquest dissabte ha estat el primer dia de funcionament d'una prova pilot que s'havia de posar l'any 2020 però que va quedar aturada a causa de la pandèmia de coronavirus.

Així durant el matí d'aquest dissabte no hi ha hagut retencions i tampoc en sentit sud malgrat la reducció a un carril i la incorporació de vehicles des de la sortida sud del túnel de la Tàpia, de l'avinguda Rocafort i del centre del poble amb la carretera de la Rabassa, la de Nagol i l'avinguda Verge de Canòlich. La mesura consisteix a habilitar un doble carril de pujada amb cons entre l’encreuament entre el carrer Isidre Valls i la plaça Laurèdia.

 Allà, els agents de circulació distribuixen els cotxes que vagin en sentit nord entre el túnel de la Tàpia i l’antiga via pel centre de la vila, l'avinguda Rocafort, i s'aprofitarà també el doble carril que porta els vehicles des el túnel de la Tàpia i des de les Arades a la rotonda d'Aixovall.

El dispositiu esta en funcionament entre les vuit del matí i les dues de la tarda. Durant aquest lapse de temps, els vehicles en sentit sud que vulguin accedir al carrer Isidre Valls hauran de desviar-se fins a la rotonda de Fontaneda per realitzar el gir.

1621074482576
El doble carril arriba fins a la plaça Laurèdia

 

Comentaris (4)

Trending