La prefectura de l'Arieja prohibeix manifestacions per no col·lapsar l'accés a Andorra

S'havien convocat per mitjà de les xarxes socials a les rotondes de Tarascon, el dia de l'obertura de la frontera i dels comerços del Pas de la Casa

Control de policia en una rotonda de Tarascon.
Control de policia en una rotonda de Tarascon. Altaveu

La prefectura de l'Arieja ha prohibit les manifestacions convocades aquest dilluns, per mitjà de les xarxes socials, a les rotondes de Tarascon. La decisió s'ha adoptat per no bloquejar la carretera d'accés a Andorra el dia de la reobertura de la frontera amb França i dels comerços del Pas de la Casa.

 

 

La prefectura argumenta també que no té constància del número de participants i que aquests puguin respectar les mesures higièniques i de distanciament per evitar la propagació del coronavirus. A més, consideren que la policia no està en condicions de garantir les condicions de seguretat en el cas que persones externes a la manifestació vulguin impedir la seva celebració.

Les accions s'havien de desenvolupar, principalment, a la rotonda nord que és el lloc on conflueixen les carreres N20, D23 i D618, al final de la via ràpida des de Foix, i a la rotonda del centre comercial Super U a Sabart, en sentit Andorra.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending