La policia reclama 3.400 euros per 44 multes per excés de velocitat

L’entrada en vigor del nou Codi de circulació s’ha deixat notar en les quantitats de les sancions aplicades a les 24 persones, físiques i jurídiques, que han de respondre per les infraccions

Comentaris

Dos operaris col·loquen un rètol avisant de la presència d'un radar.
Dos operaris col·loquen un rètol avisant de la presència d'un radar.

El nou codi de circulació ja s’ha deixat notar en les quanties que han d’aplicar els infractors per excés de velocitat. La policia reclama 3.408,82 euros en diverses sancions en aquest aspecte. Però, l’augment de les xifres s’ha deixat notar en què es tracta de 44 les multes que s’han imposat. Són 24 les persones físiques i jurídiques a les quals se’ls ha reclamat per diverses infraccions al volant.

La policia ha publicat l’edicte al BOPA, per tal de fer constar i de localitzar les persones que han infringit les sancions d’excés de velocitat. Les multes s’han imposat tant a vehicles particulars, com a altres d’empresa, i les quanties són força variades. Des de 397,62 euros per una única infracció, fins a 37,37 euros. Tot i que es tracta de 24 citats, les multes que s’han enregistrat són 44. Això es deu al fet que un dels requerits ha comès fins a 17 infraccions d’excés de velocitat, i se li reclamen 981,26 euros.

Aquesta oscil·lació de preus, que van des dels 30 fins als quasi 400 per una única infracció ja es correspon amb el nou codi de circulació. Fins ara, els imports anaven des dels 24,04 a 180,30 euros. Per tant, aquest augment ha fet que es vegi un augment considerable de la quantia total que reclama el cos de policia, en comparació amb el nombre de sancions i persones infractores.

Segons s’indica al BOPA, aquestes 24 persones tenen tretze dies hàbils per tal de pagar l’import total del deute. En cas que no sigui així, i que no acompleixin amb les sancions que se’ls han imposat, es procedirà a travar l’embargament sobre els seus béns i drets, tenint en compte la proporcionalitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending