Operaris del comú i agents de circulació desencallen el camió travat a la carretera dels Cortals

El conductor del vehicle de grans dimensions ha quedat enganxat en un revolt de la via encampadana, que ha quedat tallada a la circulació durant més de tres hores

Maniobres per desencallar el camió.
Maniobres per desencallar el camió. COMÚ D'ENCAMP

Operaris del comú d’Encamp i agents de circulació han hagut d’esforçar-se de valent conjuntament amb el conductor del camió travat en un revolt de la carretera dels Cortals per tal de resituar el vehicle de grans dimensions i poder-lo desencallar. Des de l’enganxada fins que s’ha pogut restablir la normalitat han passat més de tres hores. També ha calgut la intervenció d'una màquina excavadora.

El vehicle s’ha quedat immobilitzat en una de les corbes que hi ha, aproximadament, a l’altura del quilòmetre 3 de la carretera encampadana pujant cap a les Pardines, que en èpoques com l’actual està més transitada que en altres períodes de l’any. Les dimensions de la caixa del camió, dedicat al transport de mercaderies, no li han permès fer tot l’angle del revolt i s’ha quedat enganxat. Com a conseqüència d’això, la carretera s’ha hagut de tallar completament a la circulació, essent possible l’accés fins al bosc de les Llaus.

Imatge d'un revolt de la carretera dels Cortals.

Relacionat

Un camió queda enganxat en una corba i obliga a tallar la carretera dels Cortals

De seguida operaris comunals i agents de circulació, alhora que Mobilitat advertia de la incidència igual que el comú encampadà per les xarxes socials, s’han desplaçat fins al lloc per anar ajudant el conductor a maniobrar amb prou diligència per poder superar el revolt mirant d’evitar al màxim els danys tant al vehicle com a l’espai natural que envolta la via. Els vehicles que havien quedat al costat de carretera de les Pardines, els agents de circulació han derivat el transit pel camí del costat del Llac d’Engolasters.

Comentaris

Trending