Mobilitat preveu l’entrada d’uns 55.000 vehicles aquest cap de setmana

Dilluns és festiu en moltes poblacions espanyoles ja que es va traslladar la segona Pasqua per la celebració de les eleccions municipals i autonòmiques

Imatge d'arxiu de retencions d'entrada per la frontera del riu Runer.
Imatge d'arxiu de retencions d'entrada per la frontera del riu Runer.

Mobilitat preveu l'entrada d'uns 55.000 vehicles aquest cap de setmana, ja que dilluns és festiu a moltes poblacions espanyoles ja que es va traslladar la segona Pasqua per la celebració, diumenge passat, de les eleccions municipals i autonòmiques en algunes comunitats.

Els dies de més entrada segons ha explicat el tècnic del departament de Mobilitat, Dani Boneta, seran dissabte i diumenge. Per aquest motiu s'habilitarà el doble carril entre el carrer Isidre Valls i la plaça Laurèdia a Sant Julià de Lòria. Dilluns ja no hi haurà el doble carril per facilitar la sortida dels vehicles.

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, estableixen el dispositiu especial de trànsit amb motiu de la segona Pasqua, que s’allargarà des de les 15 h d'aquest divendes fins a les 24 h del dilluns 5. Un dels punts que poden ser més conflictius és la N-145 des de la Seu d'Urgell i fins a la frontera.

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel ha remarcat:  “És un cap de setmana d’alta mobilitat. Demanem a la ciutadania planificar-se la sortida i el retorn i estar atents a la informació del trànsit”.

La segona Pasqua, és un festiu local en una quarantena de municipis catalans, principalment de l’àrea metropolitana de Barcelona, entre els quals hi ha Barcelona, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat o Mataró, entre d’altres. En total, es preveu que uns 470.000 vehicles es mobilitzin des de la zona d’influència de la capital catalana durant l’operació sortida.

A les carreteres catalanes, des de les 15 h d'aquest divendres fins a les 24 h del dilluns dia 5 de juny (quatre dies), s’establiran tant en les vies de màxima mobilitat com en vies secundàries, i allà on es preveu més circulació, un total de 1.022 controls amb la participació de 1.168 efectius de trànsit.

Comentaris (1)

Trending