Matí amb retencions per entrar al país i per accedir a pistes

El tram final de l’N-145 presenta cues abans de travessar la frontera i també hi ha problemes a la zona del Tarter, similars als que s’han viscut a primera hora per travessar la Massana

Cues per travessar la Massana.
Cues per travessar la Massana.

La xarxa viària està registrant aquest dissabte algunes dificultats per circular. Els principals problemes s’estan registrant per accedir al país, tant abans de travessar la frontera del riu Runer com en el tram de la general 1 al costat de la Portalada. Al matí, per passar per la Massana també hi ha hagut cues, per l’afluència de vehicles que volien accedir a les pistes.

El trànsit està sent especialment dens al tram final de l’N-145. Abans de travessar les instal·lacions duaneres, hi ha cues que fan que es trigui més temps del que seria necessari per completar el recorregut. Les retencions s’han iniciat poc abans de les deu del matí.

A partir de les onze, l’Agència de Mobilitat també ha informat de cues ja dins del país, però també provocades pel trànsit provinent de Catalunya. En concret, a la zona de la Portalada. El fet que en aquest punt es passi de dos carrils a un de sol està provocant alentiment en la circulació.

Un altre punt complicat aquest dissabte al matí està sent la zona del Tarter. Hi ha molta intensitat de circulació a la general 2 en sentit nord. El volum de vehicles que volen accedir a les pistes de Grandvalira és el principal motiu, igual que ha passat a primera hora a l’altra vall. Durant una bona estona, qui volia travessar la Massana s’ha hagut de carregar de paciència.

Comentaris (1)

Trending