Les línies L2 i L4 patiran aquest cap de setmana modificacions en el trajecte en sentit Encamp

La parada plaça Coprínceps (705), quedarà anul·lada a partir d'aquest divendres i se n'habilita una de provisional al carrer del Parnal d'Escaldes-Engordany

Plànol amb les modificacions que afecten la L2 i la L4.
Plànol amb les modificacions que afecten la L2 i la L4.

La celebració de la competició esportiva TIM Andorra provocarà canvis de trajecte a les línies L2 i L4 en sentit a la parròquia d'Encamp aquest cap de setmana. Les afectacions seran aquest divendres de les 18 a les 21 hores, dissabte de les 7.30 a les 21.30 hores, i diumenge de les 7.30 a les 18.30 hores. 

Segons ha informat l'aplicació Mou-te en bus per mitjà de les xarxes socials aquest divendres, els clípols es desviaran, en sentit Encamp, pel carrer de la Constitució, plaça Lalin i carrer del Parnal d’Escaldes-Engordany.

Així, la parada plaça Coprínceps (705), quedarà anul·lada durant aquest període. Al seu lloc, s’habilita una parada provisional al carrer del Parnal de la parròquia escaldenca. El motiu dels canvis és la disputa del TIM Andorra 2022, una competició de bàsquet per a equips de base que inclou la participació de molts equips.

Comentaris

Trending