Indignació entre els usuaris de la CG-3 per les cues que generen uns treballs de pavimentació

El nou enquitranat a la carretera en el tram que va de la rotonda del Dos Valires fins a la rotonda d’Anyós ha comportat la reducció de carrils i una congestió que ja es va deixar notar aquest dimarts a la tarda

Retencions en sentit nord aquest dimarts a la tarda.
Retencions en sentit nord aquest dimarts a la tarda.

Els usuaris habituals de la CG-3, la carretera estatal que enllaça la vall del Nord amb el centre del país, treuen foc pels queixals. Unes obres de pavimentació que, almenys d’entrada, s’haurien de fer en horari nocturn i que està previst que durin aquesta setmana i la que ve, estan col·lapsant el trànsit. Aquest dimarts a la tarda ja es va notar en sentit nord. I avui els problemes sobretot es sofreixen en el descens.

Els treballs de pavimentació del tram de la via que va de la rotonda del túnel del Dos Valires fins al punt rodó d’Anyós han comportat la supressió d’un carril i aquest fet està generant un alentiment en el trànsit que en alguns moments suposa l’aturada total i la indignació dels conductors, que se’n veuen una, en el cas d’aquest dimarts, per tornar a casa després de la jornada laboral i, aquest matí, per arribar al centre del país, la majoria d’ells, per iniciar les respectives feines. Hi ha ciutadans que fa pràcticament una hora que estan parats.

El malestar encara és més gran perquè a través de les seves xarxes socials, Mobilitat, que sí que va anunciar aquest dimarts l’inici dels treballs, aquest dimecres està obviant qualsevol incidència per aquest motiu a la xarxa viària.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending