L’enquitranament entre rotondes a l’accés sud de la Massana continua ‘desesperant’

En les hores puntes, les retencions, en uns moments de baixada i en d’altres de pujada, són el pa de cada dia en unes obres de pavimentació de difícil gestió

Retencions aquest vespre en direcció a la Massana,
Retencions aquest vespre en direcció a la Massana,

Encara que en menor mesura que pel matí, aquesta tarda hi ha tornat a haver notables retencions al tomb de l’accés sud de la Massana degut als treballs de pavimentació que es fan, i que encara duraran dies, entre la rotonda del pont del túnel dels Dos Valires i el punt rodó d’Anyós. Encara que els conductors admeten que la gestió de qualsevol treball d’enquitranament és complicat, també tenen clar que es podrien buscar solucions que fossin menys penalitzadores que les que s’estan executant.

Si aquest matí l’embús, molt més notable que el d’aquesta tarda, era de baixada en sentit centre del país, aquesta tarda-vespre l’operació ha estat a la inversa. Quan els residents a les parròquies de les valls del Nord han acabat la jornada laboral al centre del país i han tornat cap als seus llocs de residència és quan s’han originat algunes retencions que, en cap cas en aquesta ocasió, han estat de les dimensions del matí, amb cotxes travats durant una hora.

Comentaris (8)

Trending