Desviat a Lleida el vol entre Andorra i Madrid per culpa de la meteorologia

Les inclemències del temps han estat la causa perquè l'avió d'Air Nostrum que aquest divendres havia de fer la ruta entre el Principat i la capital espanyola hagués d'operar des de les instal·lacions del Segrià

Un vol d'Air Nostrum a Alguaire.
Un vol d'Air Nostrum a Alguaire. ARXIU

Els passatgers del vol entre l’aeroport d’Andorra-La Seu i Madrid no estan tenint sort darrerament. Quan no són problemes tècnics és la meteorologia qui fa la guitza. Aquest divendres l’avió no ha pogut aterrar a les instal·lacions de Montferrer i Castellbó per culpa de les inclemències del temps. Això ha obligat a desplaçar-se fins a l’aeroport de Lleida-Alguaire.

Enèsim problema amb la connexió per aire entre Andorra i la capital d’Espanya. Els usuaris en comencen a estar farts que comprin un bitllet amb sortida des de l’aeroport situat a Montferrer i Castellbó i no sàpiguen des d’on sortiran i a on aterraran. El darrer capítol d’aquest serial s’ha viscut aquest divendres, quan l’avió que venia des de Madrid ha hagut d’aterrar a la infraestructura aeroportuària de Lleida-Alguaire. Fonts d’Air Nostrum han explicat a l’Altaveu que la situació meteorològica ha obligat a fer aquest canvi.

Reunió dels membres de l'EFA amb el cap de Govern, Xavier Espot.

Relacionat

Queixes dels empresaris per la cancel·lació de diversos vols d’Andorra a Madrid

Tot plegat va obligar als passatgers que havien comprat el bitllet haver de ser traslladats per carretera fins a Alguaire, fet que ha provocat cert enuig perquè darrerament l’operativa no està anant com es voldria. De fet, aquesta mateixa setmana el director de l’Empresa Familiar Andorrana, Joan Tomàs expressava a aquest mitjà les queixes dels empresaris per aquesta problemàtica i demanava millores, a banda d’un tercer vol entre setmana.

La meteorologia va obligar a desviar a Lleida el vol entre Andorra i Madrid
La meteorologia va obligar a desviar a Lleida el vol entre Andorra i Madrid

 

Comentaris (10)

Trending