Els busos recuperaran dissabte el seu recorregut habitual pel centre d’Encamp

El comú preveu realitzar una intervenció aquest divendres per arreglar l’excessiva altura de les bandes sonores instal•lades a l’avinguda Joan Martí per forçar els vehicles a reduir la velocitat

Un dels trams de l'avinguda Joan Martí d'Encamp on s'ha fet la reforma.
Un dels trams de l'avinguda Joan Martí d'Encamp on s'ha fet la reforma.

Les polèmiques bandes sonores de l’avinguda Joan Martí a Encamp tenen les hores comptades. Almenys, en el seu estat actual que ha provocat que els autobusos hagin modificat el seu recorregut, evitant aquesta via i provocant importants queixes dels usuaris més propers a les parades anul·lades. El comú realitzarà aquest mateix divendres una intervenció per reduir l’excessiva altura dels elements i s’espera que, ja el dissabte, les línies recuperin el seu trajecte habitual.

La corporació té clar que alguna cosa ha fallat. Les bandes sonores, que persegueixen forçar els veïns a reduir la velocitat quan passen pel centre del poble, una zona en la qual amb la reforma culminada a inicis d’any es vol donar més prioritat als vianants. El problema és que els elements s’han instal·lat amb una altura excessiva.

Un vehicle 'enfilant-se' en un dels reductors de velocitat.

Relacionat

Els reductors de velocitat que el comú ha construït al centre d’Encamp ‘foragiten’ els busos

Als turismes, fins i tot aquells que frenen gairebé totalment, ja els suposa una forta batzegada. Pels busos és encara més brutal. Davant aquesta situació, la gestora del servei va optar per modificar el trajecte. Evitava el pas per les avingudes dedicades als dos Coprínceps de la Constitució i recuperava el recorregut que havien mantingut durant les obres a aquestes dues vies, pel vial extern al poble i el carrer del Mirador.

Per això, i segons han explicat a Altaveu fonts de la corporació, aquest mateix divendres operaris del comú actuaran en les bandes sonores per resoldre el tema. Tot fa pensar que les rebaixaran per fer-les més accessibles als vehicles al mateix temps que es garanteix que, igualment, aquest han de reduir la velocitat.

S’espera que aquesta intervenció es pugui completar sense excessius problemes al llarg del dia. Per tant, la previsió és que els busos recuperin, ja el dissabte, el seu recorregut habitual pel poble.

Comentaris (3)

Trending