L'afluència de visitants col·lapsa el centre del país

Pel que sembla, el fet que aquest 11 de setembre, diada de Catalunya, no hi hagués cap manifestació independentista convocada ha influït en el nombre de turistes que han visitat el Principat

Retencions a l'avinguda Tarragona aquest vespre
Retencions a l'avinguda Tarragona aquest vespre

El centre d’Andorra s’ha col·lapsat aquest vespre a causa de la gran afluència de visitants rebuts, fruit que l'11 de setembre és festiu a Catalunya per la celebració de la diada i enguany no hi havia cap manifestació organitzada. Al matí, les retencions per accedir al Principat han arribat prop del Pla de Sant Tirs, és a dir, uns quinze quilòmetres de circulació intensa.

Tant el nucli d'Andorra la Vella com el d'Escaldes-Engordany han patit retencions amb una quantitat de vehicles que, segons els ciutadans que passaven per allà, "feia temps que no veien". De fet, a tres quarts de nou encara hi havia dos quilòmetres de circulació amb retencions per sortir del Principat.

Aquest matí, s’ha registrat trànsit molt dens al tram de l’N-260 a partir d’Adrall, diversos trams de l’N-145 i a la C-14 a l’altura de Ponts, Oliana i Organyà.

Retencions a l'avinguda Tarragona

Trànsit dens a l'altura de la nova estació d'autobusos.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending