Afectacions de trànsit a carreteres i carrers per la celebració d’actes esportius el cap de setmana

Hi haurà talls o restriccions a Comallemple (Arinsal), Encamp, la CG1 i vies cèntriques d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

La carretera CS520 serà una de les que es tallarà a la circulació.
La carretera CS520 serà una de les que es tallarà a la circulació. MOBILITAT

Algunes carreteres i carrers del país patiran afectacions de trànsit aquest cap de setmana causa d'esdeveniments esportius. Així ho ha anunciat del departament de Mobilitat de Govern a través de les xarxes socials.

La pujada automobilística a Arinsal farà que la carretera CS520 (Comallemple) quedi tallada al trànsit el dissabte (10/6) de les 12h fins a les 20.30h, i el diumenge (11/6 )de les 8h fins a les 15 h.

La cursa de la dona de diumenge provocarà que de les 10h a les 11h, alguns carrers del centre d'Escaldes-Engordany i d'Andorra la Vella quedin tallats al trànsit.

Entre aquest divendres i diumenge, el centre d’Encamp estarà tallat al trànsit afectant a les línies L2, L3 i L4 tant en sentit pujada com baixada. Les parades alternatives estaran ubicades a: Camí d’Engolasters - Crta General núm 2.

Finalment, el pas per Andorra de la Ruta Pirinenca de les Tres Nacions, amb 2.500 ciclistes, farà que aquest dissabte es talli un carril en sentit nord des de la rotonda d'Aixovall (Sant Julià de Lòria) i fins a la del Km 0. El tall tindrà lloc de les 9h a les 12h.

Comentaris (4)

Trending