L’ACA torna a superar el miler de nou abonats durant el 2022

Coincidint amb la celebració de l’Assemblea General s’ha fet un balanç del darrer any, que s’ha tancat amb 11.055 socis i amb l’objectiu d’arribar als 11.500 el 2023

Enric Tarrado, director de l'ACA
Enric Tarrado, director de l'ACA

L’Automòbil Club Andorra (ACA), en el marc de la celebració de l’Assemblea General Ordinària s’ha repassat l’activitat i els objectius assolits durant el 2022. Entre ells, la suma de nous socis durant els darrers mesos, que ha tornat a superar el miler d’abonats. Per tant, l’any s’ha tancat amb 11.055 socis, i planteja el nou objectiu d’arribar als 11.500 durant el 2023. Els comptes han tingut un resultat positiu de 208.581 euros que es traspassaran als fons socials de l’entitat.

Enric Tarrado, president de l’ACA, ha assenyalat que “un any més, hem tancat un any ple de reptes, essent fidels a la nostra vocació de prestació de serveis àgils, eficients i personalitzats als socis”. Socis que continua ampliant el seu nombre de forma anual, com ha estat els darrers exercicis. El Club ha tancat el 2022 amb un total d’11.055 socis, respecte als 10.530 al 2021. S’ha superat, així, els més de mil nous abonats. L’objectiu, per tant, se situa a arribar als 11.500 durant aquest any.

A l’assemblea també s’ha presentat els comptes de l’exercici 2022 amb un resultat positiu de 208.581 euros. Des del Club s’assegura que les xifres donen seguretat de continuïtat i que, a més, permet seguir destinant recursos a les accions per a la mobilitat, però també a les accions socials i esportives. En aquest sentit, Tarrado ha assenyalat que “som el club més gran d’Andorra i tot el ventall de serveis i avantatges que oferim ens consolida com una entitat amb vocació de servei, acompanyant els socis i sòcies en qualsevol moment i en qualsevol lloc”. De fet, durant el 2022 s’han fet 5.109 serveis d’assistències i 14 assistències al dia en viatge.

Pel que fa als serveis que es donen als socis, s’han sumat tres noves prestacions. D’una banda, l’assistència digital, un servei de resposta immediata les 24 hores els 365 dies de l’any a qualsevol consulta. També l’’airport delay’, que dona accés a més de mil sales VIP arreu del món si el vol del soci s’endarrereix 60 minuts. Per últim, un nou programa de descomptes, un portal amb més de 400 establiments a França i Espanya.

Per promoure la mobilitat segura durant el 2022 l'ACA ha complert els tres projectes del vessant de mobilitat: l'informe IMACA, la campanya de seguretat viària Missió Zero Accidents i el PEV, el programa d'educació viària. Pel que fa al 2023, a més dels tres projectes ja esmentats, el Club serà part d’una iniciativa impulsada pel departament de Mobilitat del Govern d'Andorra. Pel que fa a aquest apartat, l'any 2023 i com a novetat, l'ACA ha traçat una agenda per avaluar les oportunitats de la mobilitat vertical: els drons. En aquest sentit, recentment ha tancat un acord amb la Cambra de Comerç per formar pilots i radiofonistes, i posant en valor l’experiència adquirida com a membre de la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA), concretament a la comissió de Drons, ha format un grup de treball amb el Govern per analitzar la normativa actual, homologacions i autoritzacions de vols.

Comentaris (1)

Trending