Més de 6.000 firmes per aturar hipoteques, lloguers i crèdits a tots els treballadors

La campanya a la plataforma change.org considera que amb la crisi del coronavirus molts andorrans es troben en una situació econòmica complicada

-
-
La campanya a la plataforma change.org per aturar hipoteques, lloguers, i crèdits a tots els treballadors d'Andorra arribava aquest dimarts al matí a les 6.600 firmes. L'acció està promoguda er Jonathan Ferrera. En la presentació es diu que "per la crisi del coronavirus, molts andorrans ens trobarem en una situació molt complicada econòmicament, per tant i seguint l'exemple d'altres països es demana la congelació dels lloguers, hipoteques i deutes bancàris fins que la situació torni a la normalitat".

També s'afegeix que "d'aquesta manera, ens podrem ajudar mútuament. L'acció  #quedatacasa és una bona campanya però no és tant fàcil si hem de continuar pagant els nostres deutes". L'objectiu és arribar a les 7.500 firmes.

Aquest dilluns, França ha suspès  el pagament de factures i lloguers perquè empreses i treballadors "no es quedin sense recursos". Ho va anunciar el president francès, Emmanuel Macron, en una intervenció en què  també va explicar que el sistema d'atur parcial s'ampliarà "massivament" per als treballadors. "Qualsevol empresa, sigui com sigui de gran, no quedarà en el risc de fer fallida", va dir Macron, que ha anunciat un pla de xoc econòmic i social per ajudar empreses i treballadors.

A Andorra també hi ha una altra campanya en marxa a change.org relativa als autònoms perquè la ciutadania signi una petició amb la finalitat que el Govern, la CASS i els comuns prenguin les mesures necessàries per fer front a les grans pèrdues que ja han començat a patir a causa de la crisi originada per les mesures preventives preses a causa del Covid-19.

Comentaris (6)

Trending