Més de 100.000 euros recaptats ens els comptes i els SMS solidaris

El nombre de persones acomiadades registrades s’eleva a 247 mentre que la policia obre dos nous expedients per incompliment de la normativa

-
-
Entre els comptes bancaris oberts amb la finalitat de recaptar aportacions solidàries destinades a comprar material sanitari i fer programes d’acompanyament per a les persones més exposades al coronavirus i els SMS enviats al 828 ja s’han recollit més de 100.000 euros. Una “bona col·laboració”, tal i com ho ha destacat el ministre de Finances i portaveu del Govern, Eric Jover, que ha ressaltat que els recursos destinats a comprar material sanitari són molt alts.

Els darrers dies s’han obert comptes solidaris en les cinc entitats bancàries del país. En conjunt, i fins a l’hora de la compareixença de Jover, s’havien rebut abonaments per un total de 86.348 euros. De la seva banda, el 828, que és un número que Andorra Telecom usa per a causes solidàries, ja ha rebut 9.973 missatges que, a raó de dos euros el missatge, suposen una recaptació de 19.946 euros. En aquest darrer sentit, Jover ha destacat que en tot l’any passat, amb totes les campanyes similars que es van fer, es van recollir 11.900 euros.

Acomiadaments

Jover també ha informat que el registre de persones que s’han quedat sense feina durant la crisi del Covid-19 ja s’eleva a 247 persones, de les quals 64 tenien contractes fixos. La resta són d’una naturalesa temporal i que, a priori, s’escauen més en la inestabilitat, amb la qual cosa, i sense venir-ho a dir obertament, tindrien més opcions de ser rescindits. No obstant, s’estudiaran tots els casos per si s’han fet els comiats ajustant-se a la normativa o no. Finalment, el ministre portaveu també ha informat de l’elaboració per part de la policia de dues noves actes a establiments que no estaven complint amb la normativa d’obertura o tancament econòmic.

Comentaris (2)

Trending