Unió d’organitzacions per netejar sis punts emblemàtics del país

Aquesta iniciativa de recollida de brossa té com a objectiu fer prendre consciència a la ciutadania sobre la importància de tenir cura de l’entorn

Primer gran Clean Up a Andorra
Primer gran Clean Up a Andorra

Les inscripcions per a participar al Clean Up es tancaren fa una setmana degut a l’alta participació. És la primera vegada que tantes organitzacions s’impliquen al país per fer una batuda de neteja. Concretament, els participants se centraran en sis punts emblemàtics d’Andorra, amb l’objectiu de fer prendre consciència als veïns de la importància de tenir cura de l’entorn i d’actuar amb responsabilitat en la natura.

La jornada de recollida de brossa tindrà lloc aquest dissabte, 8 de maig, a partir de les 9:30 h. Els punts escollits per a aquesta edició del Clean Up han sigut els Cortals d’Encamp, el Coll d’Ordino, els Cortals de Sispony, la Rabassa, el Llac d’Engolasters i el Pas de la Casa. Els participants ja han triat a quina zona col·laboraran, per fer més fàcil la feina i la divisió dels grups.

Les deixalles denunciades per Apapma al camí de Ransol.

Relacionat

Apapma denuncia les deixalles abandonades al camí de Ransol

Amb aquesta acció es pretén recollir el màxim possible de residus de la muntanya. Per tant, per poder tenir una visió clara dels resultats quantitatius de la jornada, en acabar es traslladarà la brossa a les deixalleries, on es pesarà. En aquest Clean Up han col·laborat tots els comuns, en particular el d’Encamp, i les organitzacions que s’han unit per fer-lo possible han sigut Creu Roja Andorrana Joventut, Andorra Sostenible, Rastre Zero, Carnet Jove Andorra i CityXerpa.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending