Sanció pel soroll dels gossos a la parcel·la on treballa l’ensinistrador ja multat

La policia va haver de fer una intervenció aquest dimarts a la nit després que els veïns alertaren dels lladrucs que se sentien sense parar i que asseguren que son constants

Un dels vídeos que l'ensinistrador penjava a les xarxes socials
Un dels vídeos que l'ensinistrador penjava a les xarxes socials

L’ensinistrador caní que va ser sancionat per entrenar gossos en la tècnica de defensa i atac sembla que rebrà un nou toc d’atenció. En aquesta ocasió, després d’una intervenció policial aquest dimarts a la nit per l’alerta d’alguns veïns de la zona on té les dependències i que asseguraven que els animals no paraven de bordar i impedien el descans. Els agents van avisar al propietari de la parcel·la que s’imposaria una sanció.

El soroll dels animals és constant, sobretot a les nits. Així ho asseguren alguns veïns de la zona on té les dependències l’ensinistrador caní que ja va ser sancionat setmanes enrere. Els lladrucs continus impedeixen el descans de les poques persones que hi ha als voltants, i que ja havien posat en anterioritat aquest fet en coneixement. Aquest dimarts, al volt de les 22:00h de la nit, la policia finalment es va traslladar fins al lloc, a Sant Julià de Lòria, per tal de fer les comprovacions.

Un dels vídeos que l'ensinistrador penjava a les xarxes socials

Relacionat

Sanció de 2.000 euros a l’ensinistrador que entrenava gossos en la tècnica de defensa i atac

En personar-se a les instal·lacions, es va poder constatar que, efectivament, s’estava realitzant una infracció. El soroll dels animals superava el permès i, per tant, es va contactar amb el propietari de la parcel·la. En aquest cas, però, es tracta d’una persona diferent a l’ensinistrador que va ser sancionat per entrenar els animals amb la tècnica de defensa i atac. De moment, es desconeix la quantia que se’ls imposarà i si això aconseguirà aturar les molèsties que asseguren viuen els veïns.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending