Queixes d’excursionistes per la presència de trialers al camí del Casamanya

Alguns senderistes han mobilitzat als banders i als serveis de circulació d’Ordino i de Canillo, parròquia en direcció a la qual han acabat marxant els motociclistes

Els dos motoristes dels quals s'han queixat diversos muntanyencs.
Els dos motoristes dels quals s'han queixat diversos muntanyencs.

Com molts espais naturals del Principat, els camins que porten cap al Casamanya, aquest diumenge està sent força transitat. D’excursionistes i del que no ho són. Perquè alguns dels senderistes que estaven fent el camí han acabat mobilitzant els banders i, especialment, els serveis de circulació d’Ordino i Canillo en observar la presència de pilots de trial que circulaven sense miraments pel mig de la muntanya.

Més enllà de posar en perill els excursionistes, que no seria el cas tot i que els muntanyencs no podien saber pas en quina direcció pretenien circular els trialers, el malestar i la indignació dels excursionistes era pel fet que a tot l’entorn de l’espai natural del Casamanya no hi està permesa la circulació de vehicles ‘invasors’ com poden ser les pròpies motos, de l’especialitat que sigui, o els quads.

casamanya
Excursionistes en el camí del Casamanya.

Després d’uns instants de certa expectació, i en comprovar com els motociclistes marxaven per agafar la carretera en direcció a Canillo, els excursionistes han tornat a contactar amb el servei de circulació d’aquella parròquia per si era possible que fessin el control pertinent. En el moment que estaven enmig de la muntanya camí del Casamanya hi havia una trentena de persones ascendint cap al pic en un radi de pocs centenars de metres.

Etiquetes

Comentaris (16)

Trending