Una guineu s’intenta colar en un conegut centre comercial de l’avinguda Meritxell

(AMB VÍDEO) Uns ciutadans que eren a la zona han retingut l’animal, com a mínim desorientat, i s’han esperat fins que els banders se n’han fet càrrec

La guineu, esperant per entrar al centre comercial.
La guineu, esperant per entrar al centre comercial.

Qui una estona després de la 1 del migdia ha estat per les immediacions del centre comercial Pyrénées haurà pogut ser testimoni, potser, de la presència d’una guineu. L’animal a punt ha estat de colar-se al centre comercial per la part posterior davant l’estupefacció d’alguns dels presents, que no donaven crèdit a veure l’omnívor al bell mig del centre urbà.

De fet, hi havia una dona que no avançava pel carrer per la presència de la guineu. Un parell de ciutadans han aconseguit retenir-la sense massa problemes -l’animal estava com a mínim desorientat i no ha fet cap intent ni d’escapolir-se ni d’esdevenir agressiu- i l’han tingut controlada fins que, una bona estona després (gairebé tres quarts d'hora), i havent-los avisat ells mateixos, s’han presentat fins al lloc agents dels banders que se n’han fet càrrec. Prèviament s'havia avisat la policia i els agents de circulació. 

Ara la guineu passarà la preceptiva revisió veterinària per comprovar el seu estat de salut i quan es consideri que està en bona disposició se l’alliberarà al medi natural, amb la idea que, a priori, no torni a baixar fins a la zona urbana. És cert que animals com aquests, quan passen per algun moment de dificultat, busquen l'ajut dels humans. En cas contrari és impensable.

La guineu retinguda a l'entrada de Pyrénées.
La guineu retinguda a l'entrada de Pyrénées.
 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending