Finalitza l’operatiu de recompte dels isards

Els banders presentaran les dades davant la comissió de caça que haurà de definir quants exemplars es podran capturar durant la tradicional setmana cinegètica del setembre

Un grup d'isards localitzat pels banders.
Un grup d'isards localitzat pels banders. Banders

El cos de banders ha donat per finalitzat l’operatiu de comptatge dels isarsd. Les dades que s’han aconseguit al llarg de les darreres setmanes s’analitzaran d’aquí a uns dies en la reunió de la comissió de la caça. A partir d’aquesta informació es decidirà quants exemplars es podran capturar durant la tradicional setmana cinegètica centrada en aquesta espècia, que celebrarà entre el 13 i el 20 de setembre.

Des del passat 24 de juny, el cos forestal ha estat realitzant el recompte dels isards. Ho han fet en quatre dels vedats: Enclar, Xixerella, Sorteny i Ransol. Aquest treball tècnic es fa cada estiu i permet conèixer quin és l’estat de salut de la cabana. En la recerca també han participat membres de la Federació de Caça.

Ara, amb les dades recopilades es farà l’anàlisi pertinent que ha de permetre dictaminar quants exemplars es podran capturar durant la Setmana de l’Isard. La decisió sortirà de la reunió de la comissió de caça que s’ha de celebrar properament. La tradicional cita cinegètica tindrà lloc, sempre que la situació sanitària no es compliqui, a mitjans del mes vinent, entre els dies 13 i 20.

Etiquetes

Comentaris

Trending