Ensurt al carrer de la Vinya d’Andorra la Vella per la presència d’una serp

Els banders, després d’una primera intervenció policial, han recuperat un exemplar de colobra blanca molt difícil de veure al Principat

L'exemplar recuperat.
L'exemplar recuperat. BANDERS

Els veïns d’un immoble del carrer de la Vinya d’Andorra la Vella, a la zona de Prada Ramon, a tocar  de l’avinguda Tarragona, han patit un bon ensurt aquest matí en plena voràgine, a l’indret, dels preparatius per la presència del Tour. Eren les 10 del matí quan un dels residents en un dels habitatges de l’edifici ha vist una serp i davant el dubte de si podia ser verinosa o no, i de com podia reaccionar l’animal, s’ha alertat els cossos de seguretat.

S’han hagut de mobilitzar, entre altres, tant la policia com els banders. Hauria estat primer una patrulla del cos d’ordre els qui juntament amb alguns dels veïns hauria fet una primera intervenció fins que posteriorment, agents del cos rural s’han fet càrrec de la situació i han pogut recuperar una serp blanca (Rhinechis scalaris), una colobra inofensiva amenaçada que segons els propis banders és molt difícil d’observar al Principat.

 

Comentaris (1)

Trending