La digitalització arriba als permisos d’acotat de pesca

El departament de Medi Ambient i Sostenibilitat habilita un sistema en línia per expedir la llicència de pesca ràpidament i al telèfon mòbil

Un pescador en un llac.
Un pescador en un llac. ARXIU

El departament de Medi Ambient i Sostenibilitat habilitarà un nou sistema d’expedició dels permisos per pescar en acotats, que es podran demanar en línia. De forma telemàtica, i sense cap mena d’acció presencial, els pescadors podran realitzar aquest tipus de tràmit administratiu i obtenir la seva llicència de forma ràpida, i al telèfon mòbil.

La temporada de pesca s’encetarà el pròxim diumenge i, com a novetat, s’estrenarà un nou sistema d’expedició dels permisos d’acotat en línia. Els usuaris podran obtenir directament les llicències d’acotat de pesca per a l’estany d’Engolasters i del riu Gran Valira.

L’objectiu d’aquest nou formulari és facilitar als pescadors del país obtenir els permisos corresponents, evitant desplaçaments a les entitats que ho feien fins ara. Amb aquest tràmit en línia, i fent el pagament previ amb targeta bancària, podran disposar de la llicència d’acotat de pesca directament al telèfon mòbil.

Aquest sistema d’expedició de permisos en línia permet, a més, obtenir les llicències turístiques de pesca, amb validesa per un o tres dies. D’aquesta manera, els ocasionals o forans, també podran disposar còmodament de la llicència. Els usuaris podran fer tot el procediment mitjançant la pàgina web del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat.

Comentaris

Trending