Denuncien enganys per part de la gossera sobre l’estat dels animals

Una afectada explica que no la van informar de les malalties que tenia l’animal ni la seva edat real i critica que després de tres dies li van prendre i mai més n’ha sabut res, mentrestant fonts de GosSos han explicat que han encarregat un informe sobre el cas per respondre les acusacions

El gos adoptat.
El gos adoptat.

La Carme que va adoptar una gossa ha denunciat els presumptes enganys que els responsables de la gossera els hi van fer a ella i a la seva exparella. “No ens van dir l’estat de salut real de l’animal ni tampoc la seva edat”. Els acusa d’haver-li pres l’animal després de passar la revisió del veterinari i de no haver-la vist mai més. Ara, assegura, no li agafen el telèfon i “em consideren persona ‘non grata’ per voler investigar massa”.

Els fets es remunten a la primavera quan la seva exparella va adoptar una gossa, que la va acabar cuidant la Carme. No la veia gairebé de salut i, segons explica, troba un veterinari que havia fet el seguiment al ca i descobreix que té una sèrie de malalties que no li havien dit. “Ens van enganyar perquè no ens van dir com estava la gossa”, ha manifestat. Quan avisa a la gossera li diuen que l’endemà té revisió. “Ens la van donar un dilluns i el dijous van pujar a Encamp i me la van prendre i em van dir que qui era jo per investigar”, remarca.

L’edat, segons manifesta, tampoc era la correcta. “Van dir-nos que tenia set anys i el veterinari em va dir que en tenia tretze”. La Carme explica que va trucar al responsable de la gossera i, aquest li van dir que l’operarien, però “no l’he tornat a veure més”. Ha anat dos cops a les instal·lacions per veure si hi era o per saber com estava i “espero que estigui viva”.

Quan ha vist altres anuncis demanant adopcions ha intentat trucar, però, “no em contesten. Suposo que m’han bloquejat el telèfon i soc una persona ‘non grata’”, manifesta. Lamenta que no podrà tornar a adoptar un animal. L’únic que demana és que s’informi l’estat real dels gossos, tant si estan malalts o no.

Fonts de la GosSos, l'empresa que gestiona la gossera han manifestat que han encarregat un informe sobre aquest cas i poder respondre a aquesta denúncia.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending