Els banders tornen al medi una serp que havia estat localitzada al centre de la Massana

L’animal va ser trobat a la plaça de l’església i es tracta d’una colobra escurçonera que és inofensiva, ja que no sol atacar els éssers humans però sí que és una espècie en perill

La serp ha estat tornada al seu medi natural.
La serp ha estat tornada al seu medi natural. BANDERS

Els banders han recuperat una serp que va ser localitzada a una zona urbana i l’han pogut tornar al seu medi natural. En concret, es tractava d’una colobra escurçonera que, remarquen, és totalment inofensiva. Des del cos s’ha aprofitat per recordar que, en cas de localitzar un animal d’aquestes característiques, se’ls ha d’avisar per poder atendre la situació.

Els banders han compartit la troballa a través de les xarxes socials. Posen en relleu que la localització de l’exemplar s’ha produït “tot i la baixada de temperatures” i que va ser “a una zona urbana”. En concret, l’avís el van donar veïns de la plaça de l’església de la Massana aquest dissabte a la tarda.

Efectius del cos es van desplaçar cap a la zona i van capturar la serp. Era una colobra escurçonera que, cal dir, en cap moment va representar un perill, ja que és un animal inofensiu que no ataca els humans. Posteriorment, se la va alliberar al seu medi natural.

Des del cos s’ha volgut aprofitar per recordar que, en cas de trobar-se amb una situació similar, se’ls ha d’avisar trucant al telèfon 148. Remarquen, a més, que en aquest cas es tractava d’una espècie amenaçada.

Etiquetes

Comentaris

Trending