L’Andorra Esports Clúster i Govern signen un acord per a bones pràctiques ambientals

El reglament, que s’aprovarà el pròxim juliol, inclourà mesures per a regular els grans esdeveniments perquè tinguin un mínim impacte en la natura

Spartan Race Encamp 2020
Spartan Race Encamp 2020

La ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó i el president de l’Andorra Esports Clúster, David Hidalgo, han signat aquest matí un acord per elaborar un reglament que delimiti les bones pràctiques als grans esdeveniments esportius. Aquest text, que s’aprovarà al juliol, serà una guia per a regular les activitats que tinguin lloc al medi ambient i així reduir al mínim l’impacte ocasionat a la natura.

En aquest reglament que s’ha acordat entre ambdues parts es recolliran accions concretes que tindran en compte els residus, fomentar el reciclatge, l’estalvi i el consum eficient de l’aigua, entre d’altres. Hidalgo ha volgut destacar que aquest conveni permet “desplegar accions concretes” per mitigar l’impacte al medi en gran esdeveniments esportius. Concretament, ha indicat que s’iniciaran aquestes mesures en la pròxima Spartan Race.

Per altra banda, Calvó ha assegurat que es mantindrà un seguiment per assegurar-se que s’acompleixen totes les pràctiques que s’indicaran en la guia que es farà arribar a empreses i organitzadors. “Està pensat per a que tot el món s’hi pugui adaptar, sigui quin sigui el seu pressupost i el seu tamany”.

Etiquetes

Comentaris

Trending