Alerta per l’alt risc d’incendi forestal al sud i el centre del país

Els bombers i Protecció Civil demanen extremar les precaucions a la gent que surti a fer activitats a la natura a aquestes parts del Principat

Comentaris

El mapa de risc d'incendi forestal a Andorra.
El mapa de risc d'incendi forestal a Andorra.

El cos de bombers i el departament de Protecció Civil han alertat del risc d’incendi forestal existent a diferents zones del país. En concret, el nivell és alt tant al sud com al centre. Per això,e s recomana màxima precaució a la gent que surti a fer activitats a la muntanya i, entre altres peticions, es reclama que només es facin foc a aquells llocs especialment autoritzats.

Així s’ha informat a través dels perfils a les xarxes socials de tots dos departaments. Segons el butlletí de perill d’incendi forestal el nivell de risc és de 3 sobre 5, és a dir, alt, a les zones sud i centre del país. Per tant, s’avisa que a l’hora de sortir a la natura cal extremar les precaucions.

En concret, es demana que es recullin totes les deixalles que es puguin generar durant l’excursió. Evidentment, tampoc es poden llençar ni llumins ni burilles mal apagades. A la vegada, s’insta a fer for únicament en aquells espais degudament autoritzats, com ara les barbacoes que, per ara, romanen obertes.

Etiquetes

Comentaris

Trending