Marsol no és partidària de presentar denúncia per les pintades al Parc Central

La cònsol entén que “els danys són mínims” i que “no s’aniria gaire lluny”, ja que no està clar que es pugui provar l’autoria

-
-

Conxita Marsol no és partidària de presentar denúncia per les pintades independentistes aparegudes al Parc Central i que, suposadament, també haurien estat realitzades pel jove que havia atacat l’ambaixada espanyola. La mandatària ha apuntat que, al seu entendre, el dany el mínim i no s’aniria gaire lluny.

La cònsol ha explicat que les pintades, que es trobaven al costat del pont per a vianants que uneix l’espai verd amb el carrer Prat de la Creu, ja s’havien esborrat. Ho havien fet treballadors del mateix comú i, per tant, “el dany és mínim”. Preguntada sobre si es presentaria denúncia, ha recordat que “normalment ho fem amb tots els vandalismes i entenc que se seguirà el mateix procés”, però al mateix temps ha indicat que “no en sóc gaire partidària perquè no crec que es pugui anar molt més lluny”.

A més, ha remarcat que no està clar que es pugui trobar l’autor, tot i que tot apunti cap al jove que va realitzar les pintades a la delegació diplomàtica espanyola. “És difícil i no sé si hi ha càmeres que apuntin cap a la zona”, ha comentat.

Comentaris (3)

Trending