Malestar a Pal-Arinsal per la darrera campanya promocional de forfets d’Arcalís

L’estació ordinenca entrega una invitació de dia per a Grandvalira als esquiadors amb el passi de temporada de Vallnord que vagin cinc jornades a esquiar al camp de neu d’Ordino

Una imatge de l'estació d'Arcalís.
Una imatge de l'estació d'Arcalís. Altaveu
La darrera campanya llançada per Ordino-Arcalís per fidelitzar els usuaris de l’estació no s’ha posat gens bé entre els seus socis a Vallnord. Per dir-ho d’alguna manera, Pal-Arinsal considera que els aliats ordinencs li estan fent una mena de competència deslleial gràcies al fet que Arcalís sigui soci també de Grandvalira. La tibantor és més que evident encara que les fonts consultades de l’estació massanenca estan segures que la sang no arribarà al riu per molt que tenen clar que l’última promoció en matèria de forfets per Secnoa “no és ètica”.

Arcalís va anunciar divendres que per cada cinc dies d’esquí al camp de neu ordinenc, els usuaris del forfet de temporada de Vallnord rebran una invitació diària, personal i intransferible per esquiar a Grandvalira qualsevol dia de la temporada actual. Cada cinc dies d’esquí i una invitació obtinguda es fa net i es torna a començar el recompte si l’esquiador ho vol. Es poden acumular fins a quatre invitacions a la temporada. Des d’Ordino, es va informar, es pretén premiar la fidelitat dels seus clients.

Una fidelització via forfet de temporada que implica dues empreses diferents i que, remarquen des de la Massana, en prima una en contra de perjudicar, en certa manera, l’altra. “Això afecta el repartiment del forfet de temporada de Vallnord”, han remarcat les fonts consultades d’EMAP, la societat que gestiona Pal-Arinsal, que asseguren que de ben segur es trobarà una solució a la problemàtica, al malestar, i que d’aquesta qüestió se n’haurà de parlar en un proper consell d’administració de la societat conjunta.

Les fonts consultades han assegurat que la promoció, premiant aquells que esquien a Arcalís i deixen d’anar a Pal-Arinsal, “entre socis no és ètic, i menys encara si te n’assabentes per la premsa”. La intenció és trobar una solució que justament, no faci tota l’efecte que es posa una estació contra l’altra. “És un tema entre socis d’un mateix forfet conjunt de temporada que una part estira cap a casa seva amb un regal”.

Comentaris (3)

Trending