Macron i Vives es reuniran divendres a la Casa de la Vall

La junta de presidents tanca el programa de la visita del Copríncep francès

La secretària general del comú de Sant Julià de Lòria, Judith Albós i els cònsols Josep Miquel Vila i Julià Call durant la darrera sessió de la corporació.
La secretària general del comú de Sant Julià de Lòria, Judith Albós i els cònsols Josep Miquel Vila i Julià Call durant la darrera sessió de la corporació.
Els Coprínceps mantindran una trobada aquest divendres al despatx de la síndica general, Roser Suñé. La reunió forma part del programa de la visita d'Emmanuel Macron que, pel que fa al Consell General, s'ha donat a conèixer aquest dilluns després de la reunió de la junta de presidents. Macron arribarà a la Casa de la Vall a dos quarts de dotze del migdia i i un quart d'hora abans ho haurà fet Joan-Enric Vives.

El programa del Copríncep francès a la seu del Consell General contempla també la celebració d'una sessió solemne a la Casa de la Vall, la salutació a les autoritats i la tradicional fotografia les escales. La subsíndica, Meritxell Palmitjavila ho ha explicat aquest dilluns després de la junta de presidents que ha distribuït diversos projectes de llei a les respectives comissions.

També s'ha anunciat la celebració d'una sessió parlamentària aquest dijous amb la modificació de la Llei de la Seguretat Social i l'informe de la comissió permanent. La junta ha aprovat la dotació dels grups parlamentaris que rebran una quantitat fixa de 81.500 euros més 14.600 per cada conseller. La dotació es fa seguint els criteris del reglament del Consell.

Han quedat pendents temes com el nomenament de la junta electoral o el règim dels desplaçaments dels consellers generals a l’exterior. Palmitjavila ha dit que s'estaven analitzant els viatges de les delegacions que s'han fet durant el mes de juliol abans de fer una proposta ferma.

Comentaris

Trending