Localitzen sana i estàlvia a Oliana una usuària de l’escola Meritxell de la qual se n’ha perdut la pista unes hores

La dona, de 35 anys i amb un lleuger retard psíquic, ha arribat a la població urgellenca fent autoestop i ha acabat al centre d’atenció primària, des d’on han avisat els mossos

La dona ha acabat anant a raure al CAP d'Oliana, des d'on s'ha avisat els mossos, primer, i la policia andorrana, després.
La dona ha acabat anant a raure al CAP d'Oliana, des d'on s'ha avisat els mossos, primer, i la policia andorrana, després.
Una dona de 35 anys amb un lleuger retard psíquic, usuària de l’escola d’educació especialitzada de Meritxell i veïna de Sant Julià ha mantingut durant unes hores mobilitzats diversos agents de policia i bombers i ha causat un fort neguit tant entre la família com al centre educatiu. Finalment, tot ha quedat amb un ensurt i la jove ha estat localitzada a Oliana, sana i estàlvia i on fa poc s’han dirigit familiars seus per dur-la de nou a casa.

 

Per motius que es desconeixen, la dona ha aconseguit arribar fins a la població urgellenca fent autoestop. Això, però, s’ha sabut una vegada ja localitzada la jove. La família no tenia notícies de la noia des de les 8 del matí i un parell d’hores després ha decidit posar els fets en coneixement de la policia, segons que han confirmat fonts d’aquest cos. La minusvàlua que pateix la dona ha fet que tot seguit es mobilitzessin els agents de seguretat ciutadana que estaven de servei. I se’ls ha donat instruccions que estiguessin al cas i miressin de fer rastrejos pedestres.

Finalment, han estat els mossos d’esquadra els qui han contactat amb la policia del Principat per comunicar que una ciutadana del país havia aparegut a Oliana, concretament que estava al centre d’atenció primària (CAP) d’aquesta població. La noia no ha patit cap mena de dolença física, estava sana i estàlvia i, a tot estirar, estava una mica desorientada per l’enrenou causat. Però res més.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending